Over ons

Als bepaalde zaken uit het verleden, zoals familie kwesties, geestelijk en fysiek een last worden dan is het zaak om daar wat aan te doen. Maar waar begin je? Het is wel handig om dan de vinger op de zere plek te kunnen leggen. Misschien heb je dat wel duidelijk, maar dan is de vraag hoe pak je het dan aan?

Daar hebben wij ook mee te maken gehad. Voor wie ons nog niet kent, wij zijn Monique en Eddy en wij zijn op dit gebied ervaringsdeskundigen. Beiden met een andere achtergrond en op een andere manier, maar toch ook weer niet heel verschillend van elkaar, hebben wij ons eigen verleden met familie. We struggelden met ons verleden, onszelf en onze HSP.
Dat is voor ons ook de reden geweest om the ME academy op te richten.

Zelf hebben wij een behoorlijke zoektocht achter de rug naar oplossingen om weer jezelf te kunnen zijn.
Want ja wie ben je dan en wat wil je?
We hebben altijd creatieve bedrijven gehad. Daar kunnen wij ook heel erg ons ei in kwijt. Dingen maken en verkopen; een mooie combinatie tussen creatief en commercieel bezig zijn.

 

 

Over ons Monique en Eddy van the ME academy

Naast het creatieve wilden we ook een ander pad belopen. 
Na overleg met elkaar wisten we het zeker: wij gaan andere mensen helpen!
Wij willen dat mensen die in hetzelfde schuitje zitten of zaten, niet zo laten worstelen zoals wat wij gedaan hebben.
Hoe tof zou het zijn om programma’s te maken om mensen tot inzichten te laten komen en ze leren om te gaan met lasten uit het verleden.

Motto: Turn your pain into power

Wij hebben heel vaak naar de verhalen van anderen geluisterd en zeer regelmatig hebben wij gezegd “daar moeten wij wat mee”. Wij hebben als hoogsensitieven een groot empatisch vermogen en kunnen heel goed luisteren en analyseren.
Hoe tof het is om een groep mensen te hebben die gelijk gestemd zijn en die naar elkaar willen luisteren en helpen.
Dat wij daar aan kunnen bijdragen met onze kennis en online programma’s.

En zo is daar the ME academy. ME staat voor me/mij, maar ook voor Monique en Eddy.
Wij willen dat mensen die zich aangesproken voelen en die last ervaren, helpen om die last te verlichten. Inzichten geven in hun verleden en in zichzelf, bewust laten worden van waar het eigenlijk allemaal om draait in het leven: liefde voor jezelf en voor jouw naasten, een leuk en mooi leven te hebben zonder gezeur en gedoe. We moeten al zoveel en het leven is maar kort.
Dan mogen we ook genieten, van de zon, een pretpark, een mooie film, een goed boek, heerlijk eten, vakantie, de natuur en van elkaar. Kortom LEEF!